top of page

Hej,

      

vi er en lille familie - en vietnamesisk mor, en tysk far og to glade og muntre drenge som et resultat af en langvarig stærk kærlighed. Efter at have boet nogle år sammen i en storby i Tyskland, flyttede vi mere eller mindre spontant på landet i Danmark.

Vi søgte efter et sted, hvor vi kunne slå os ned for at skabe et rigtigt hjem for os og et dejligt miljø for vores børn at vokse op. Vi kom på landet og her vi fandt et lille hus, som vi følte os forelskede i ved første øjekast.

I vores have er der et imponerende træ, der gav mulighed for at bygge en lille trætophytte med åben udsigt til de brede marker omkring. Vi har fået denne drøm til at gå i opfyldelse, som næsten alle drømmer om i deres ungdom.

Folk fra byer over hele verden kommer til os og nyder livet på landet kombineret med værtindens hjemmelavede, autentiske og lækre vietnamesiske mad. I vores nabolag er der en masse smukke skove og søer samt små havnebyer og gamle fiskerlejer.

Sammen med vores gæster deler vi vores glæde over små ting i livet på landet. Om aftenen kan vi samles ved bålet og fortælle livshistorier eller bare se flammernes dans. Der er ikke noget mere afslappende end dette.

Du er meget velkommen til at tilbringe et par dage her hos os på landet og selv opleve roen og nærheden til naturen. 

Vi taler engelsk, tysk, dansk og vietnamesisk.

For yderligere information, kontakt os venligst via e-mail, telefon eller  forespørg ved hjælp af kontaktformularen.

 

Tak.

  • Instagram
bottom of page