top of page

På denne side finder du information om 3 attraktive aktiviteter, som du også kan bestille for at gøre dit ophold hos os endnu mere begivenhedsrigt:

 

vietnamesisk madlavningskursus

* * *

luksus hestevognstur

* * *

foto shooting

* * *

 Bemærk venligst, at disse oplevelser foregår udendørs og gennemførligheden afhænger primært af vejret.

cooking workshop

 

* * *

vietnamesisk madlavningskursus i baghaven

                                                                     

I denne madlavningsworkshop vil jeg vise dig, hvordan du laver autentiske vietnamesiske lækre måltider til dig og din familie hver dag, men også til en hyggelig sammenkomst med dine gode venner. Under workshoppen kan deltagerne (typisk en 2-4 personers familie) lære at lave traditionelle vietnamesiske retter, desserter og sunde drikkevarer. Som typiske traditionelle retter i Vietnam finder du et kæmpe udvalg af lækre specialiteter, der er mange velsmagende veganske og vegetariske retter men også lækre med kød.

Giv os venligst besked herom i formularen til reservationsanmodningen.

Denne madlavningsworkshop finder kun sted fra 01.05. til 30.09.

Dette er en unik oplevelse med at lave mad og nyde slow food, som er velegnet til en, der elsker autentisk mad og er interesseret i at lære noget nyt. Men målet er ikke kun maden, men også en god tid, vi kan tilbringe sammen i hyggeligt selskab og hyggelig atmosfære. Jeg vil vise dig madlavning på samme måder, som min mor og min bedstemor lærte mig, da jeg var en lille pige med ægte passion og et stort hjerte for sund mad! Den mad, du vil nyde under workshoppen, er ikke som den typiske fastfood i nogle af de moderne vietnamesiske restauranter i byerne. Det er virkelig autentisk og meget mere smagfuldt selvfølgelig.

Workshoppen er en kunst at lave slow living, hvor du kan lære at gøre din mad sund og lækker og den vil inspirere dig til at få mere glæde ved at lave mad derhjemme. Du ser måske nye måder at nyde maden på som en af livets fabelagtige oplevelser og udforske maden som en slags kultur. Og når alt kommer til alt, vil du nyde en langsommere tid ved os på landet og så tæt på naturen.

workshoppens varighed:

                                             

 

ca. 3 timer

pris:

                      

voksen: 1600 kr.

barn (8-17 år): 750 kr.

carriage ride

 

* * *

luksus hestevognstur på landet med picnic

                                                                   

Er du i humør til noget helt særligt? Nyd en idyllisk og romantisk tur i en nostalgisk hestevogn og oplev naturen fra et helt andet perspektiv. Lad din sjæl dingle og synke ned i dine tanker til rytmen af hestens skridt og vognens stille vuggende. Slap af til de beroligende lyde af hestedrevet bevægelse. Ved at kende hvert træ og hver sti, vil vores fastboende kusk kører dig ad stille stier gennem områdets naturlige skønhed og tage dig til et sted, hvor du kan nyde en romantisk picnic i fred og ro. En velassorteret picnickurv er naturligvis en del af denne tur. Brug venligst formularen til at lave en reservationsanmodning.

rejsens varighed:

                               

 

ca. 3-4 timer

pris:

         

 

1300 kr.

foto shooting

 

* * *

foto shooting

                     

Kunne du tænke dig at iscenesætte dine produkter i hyggelige omgivelser eller foran en atmosfærisk baggrund og skabe imponerende billeder til din præsentation? I vores træhus og også i det omkringliggende område finder du mange landlige motiver og baggrunde til stilfulde og udtryksfulde portrætter af enhver art.Vi hjælper dig gerne med at skabe en behagelig atmosfære og dekorative rammer for dit fotoprojekt. Hvis du er interesseret, er en forudgående aftale nødvendig for at drøfte og koordinere detaljerne.