top of page

Hej,

      

vi er en lille familie - en vietnamesisk mor, en tysk far og to glade og muntre drenge som et resultat af en langvarig stærk kærlighed. Efter at have boet nogle år sammen i en storby i Tyskland, flyttede vi mere eller mindre spontant på landet i Danmark.

En dag søgte vi efter et sted, hvor vi kunne slå os ned for at skabe et rigtigt hjem for os og et dejligt miljø for vores børn at vokse op. Vi kom på landet og her så vi livets virkelige skønheder. Vi fandt et lille hus, som vi følte os forelskede i ved første øjekast. Det er ikke perfekt, nej, det er et gammelt hus men smukt på sin egen måde, praktisk og har sin egen charme. Vi fandt straks ud af, at huset passer perfekt til os med et lille værksted, hvor faren kan reparere og skabe ting, en stor have, hvor børnene kan løbe og lege og et smukt sted, hvor mor kan arbejde og drømme. Der fandt vi endda et imponerende træ til at bygge en trætophytte med åben udsigt til de brede marker omkring. Vi har fået denne drøm til at gå i opfyldelse, som næsten alle drømmer om i deres ungdom.

Vi har virkelig slået os ned i vores nye landbo. Her forstår vi, hvem vi er, og hvad vi virkelig kan lide at lave. Vi føler os så frie på dette sted på landet. Vi er glade her for første gang i vores liv. Hvis du kunne fange et billede af os nu, ville det vise, hvordan børnene løber vildt og frit på marken og udforsker verden, du kan se, hvordan mor laver vietnamesisk soulfood i vores grønne have, og far laver praktiske trækunstværker i sit værksted, nogle gange reparerer han også noget på eller i huset.

Folk fra byerne kommer til os og nyder livet på landet med autentisk vietnamesisk mad. Nogle sjove kyllinger og gås løber rundt og venter på at blive løftet op i vores arme.

FF2B7665.jpg
FF2B7532.jpg
2020-05-25_19-02-39.JPG

Nu bor vi her idyllisk på en ø i vores eget hus, hvor der altid er noget at lave eller forbedre, midt i naturen med god landluft, omgivet af mange forskellige vilde levende dyr. I nabolaget er der en masse smukke skove, magiske søer samt små havnebyer og gamle fiskerlandsbyer. For os er det muligt at holde en kort ferie hver dag. Hvis vi har nogle timer fri, kan vi spontant pakke vores picnickurv og køre til havet eller til en anden lille ø. Vi bliver ved med at genopdage skønheden ved den ø, vi bor på, mens vi går de lange stier langs kysten.

Sammen med vores gæster deler vi vores glæde over små ting i livet på landet. Om aftenen kan vi samles ved bålet og fortælle livshistorier eller bare se flammernes dans. Der er ikke noget mere afslappende end dette. Vi kan også se en romantisk film i vores lille hyggelige skovbiograf mellem træer og levende lys.

Du er meget velkommen til at tilbringe et par dage her hos os på landet og selv opleve roen og nærheden til naturen. 

Vi taler engelsk, tysk, dansk og vietnamesisk.

For yderligere information, kontakt os venligst via e-mail, telefon eller  forespørg ved hjælp af kontaktformularen.

 

Tak.

  • Instagram
bottom of page