top of page

retreat i trætophytten

                                  

At bo på et træ er noget helt særligt og en kunst af langsom livsstil. Lad os gå ud af dit daglige liv og kom til os i nogle dage og nyd det enkle liv i en trætophytte på en gammel bøg på omkring 200 år. Dette er en unik oplevelse og opfyldelsen af en ekstraordinær drøm for nogen, der føler sig tiltrukket af trætophytte-magi, naturen og den enkle friluftsliv. Men denne form for afslapning er også perfekt for folk, der arbejder og bor i hektiske og overfyldte byer og gerne vil have mere forbindelse til naturen. Men ud over det tilbyder dette lille retræte et sted for refleksion og ro i en tid med altid tilstedeværende krav. Her kan du nyde dagen uden trængsel, butikker og stressende bystøj, men med landlige lyde og atmosfære. Hør fuglene synge og lyt til bladenes raslen. Selvom kun få skridt fra jorden, vil du føle dig her uden for nettet og ...

 

... langt væk fra hvor som helst.

om stedet

                

 

Du bor i en lille grøn trætophytte op på et gammelt træ. Deroppe vil du vågne tidligt op i solopgangen sammen med fuglene. Vi serverer sunde hjemmelavede mad til alle dagens måltider. Med en lille håndbetjent kran løfter vi maden op til dig. Med en vis tålmodighed kan du beundre andre dyr, som lever på og omkring træet. Men det er ikke alt, du vil også finde glæde i denne form for simpel liv i trætophytten. Her er alt praktisk og funktionelt, men lille og bare lavet med kærlighed, kreativitet og omsorg i alle detaljer.

om stedet

Under dit ophold hos os vil du sove i frisk sengetøj af hør i en lille, men behagelig seng. En lille stige fører op til en hyggelig sovekrog til børn, hvor du har en vidunderlig udsigt og frisk luft fra tre vinduer. Der er også stikkontakter og lamper til læsning. Inde i hytten er der også elektrisk lys, en lille håndvask med rindende koldt vand, to aftagelige borde og stole til spisning eller arbejde, stikkontakter til opladere og et moderne toilet med elektrisk skylning. Trætophytten har et miljøvenligt, selvregulerende infrarødt varmeanlæg. Uanset hvordan vejret er, om det er solrigt og vindstille, kold og blæsende eller regnfuldt med kraftig vind og mørke skyer, føler du dig altid beskyttet, sikker og meget hyggelig i vores trætophytte.

 

Er du nysgerrig efter at prøve noget helt specielt? - på terrassen kan du have et udendørs varmt brusebad under bladene ved fuglesangen, der giver en unik følelse af en uforfalsket, naturlig måde at passe dit sind og krop på. Deroppe finder du stole til læsning eller afslapning og et bord til et lækkert glas vin om aftenen under en subtil romantisk lanternebelysning. For mere hygge har vi en dejlig lille brændeovn udenfor, hvor du selv kan lave en knitrende ild. Sæt en kande kaffe på, og hvis hestene på græsset under træet kommer nærmere...

... så får du en ægte vild-vest-følelse.

Dette retreat er velegnet til en person, et par eller en lille familie med op til to børn, der ønsker at fejre deres kærlighed, bryllupsrejse, jubilæum, fødselsdag eller andre særlig lejligheder på et ekstraordinært sted. På dette lille sted, der ikke er forbundet med den stressende verden, har i den bedste mulighed for at binde til hinanden, føle samværet bedre end nogensinde såvel som at skabe dyrebare minder om livet sammen.

 

Det er også muligt for en gruppe på op til 4 voksne, der gerne vil nyde deres gamle venskab i en eventyrlig atmosfære og gøre en barndoms drøm til virkelighed. I dette tilfælde skal to af dem være forberedt på at klatre ind i det øverste soveområde, som hovedsageligt er beregnet til børn, men også giver plads nok til, at to voksne kan sove derop.

hvad er inkluderet

hvad er inkluderet

                             

Denne retreat inkluderer alle måltider, snacks og drikkelse under dit ophold. Derudover er andre aktiviteter tilgængelige, som du kan bruge, som du ønsker, afhængigt af dit humør, tid og vejrforhold. Der er følgende muligheder inkluderet i prisen (delvist afhængigt af vejret):

 • romantisk tandemtur til to - (udforsk naturen i nærheden med vores tandemcykel. Picnickurv, tæppe, cateringpakke, navigationssystem og en trailer er inkluderet)

 • open-air filmnat i vores lille skovbiograf - (vælg mellem klassikere, natur, spænding, humor og eventyr)

 • hjemmelavet autentisk tre retters Vietnamesisk aftensmad op på træet

 • lækker og sund frokost (mulig fra to nætter) - vi dækker et smukt bord, og du nyder de lækre måltider med en fantastisk udsigt

 • hygge ved lejrbålet - (om aftenen kan vi sidde ved bålet og lade kredse vores tanker, fortælle livshistorier, drikke et glas vin og se på flammedansen). Der er ingen bedre måde at slappe af

 • picnic i skoven eller ved åen

 • varmt udendørs brusebad op på træterrassen og lytte til fuglenes sange

 • minimalistisk afslappende karbad i et skjult hjørne mellem buske og nyde et glas vin

 • fra træhuset kan du beundre fantastiske solop- og solnedgange med deres magiske farvespil i horisonten

 • under en nattur på trafikfrie stier i nærheden kan du se månen og stjernerne i fuldstændig mørke og stilhed. Lad dine tanker løbe frit og nyd denne nye oplevelse

 • du regenererer, mens du har en sund og afslappende søvn uden forstyrrende støj eller lys

 • gåtur om morgenen langs en uberørt å, udforske de naturlige skønheder

 • lig under en grøn baldakin og læs en bog, som du meget gerne vil læse i mange år

På din ophold kan du også udforske den smukke idyll på øen, vandre på den lange øhavsstie langs kysten. Her vil du finde havet, mange små øer rundt omkring og du kan observere havfuglene og se deres fantastiske flyvemanøver. Der er også smukke skove, magiske søer samt gamle slotte. I umiddelbar nærhed er den berømte Egeskov Slot, som er altid et besøg værd. Du kan udforske gamle fiskerlandsbyer og små havnebyer for at finde forskellige kulturelle aktiviteter til dine daglige eventyr.

 

For mere eventyr kan du bestille vores yderligere tilbud (afhængigt af vejret / mod et gebyr, bestil venligst 2 dage i forvejen): 

 • afslappende Vietnamesiske madlavningskursus i baghaven

 • luksus hestevognstur på tværs af landet med picnic og kusk

 • foto shooting

pris

priser:

          

voksen: 1800 DKK / nat

barn (4-17 år): 900 DKK / nat

(barn 0-3 år gratis)

Bemærkning:

                    

Ønsker du kun at overnatte i vores træhytte uden aftensmad og anden personlig service, er ovenstående priser nedsat som følger:

voksen: 1300 DKK / nat (morgenmad inkluderet)

barn (4-17 år): 650 DKK / nat (morgenmad inkluderet)

I dette tilfælde bedes du kontakte os.

Alle oplysninger om, hvordan man booker og betaler, finder du her.

check ind /check ud

                                 

Vi er glade for at byde dig velkommen på ankomstdagen fra kl. 15.

På din afrejsedag står vi til din rådighed indtil kl. 10

Bemærk

            

På grund af adgangen til træhuset via en lang stejl stige og objektets generelt begrænsede størrelse anbefaler vi ikke at reservere til:

 

 • personer med fysisk mobilitetsrestriktioner

 • personer med kronisk svimmelhed eller balanceproblemer

 • personer med en vægt over 110 kg eller en højde over 195 cm

Unge eller grupper under 18 år skal ledsages af en ansvarlig voksen.

Det er ikke tilladt at tage kæledyr af enhver art på træet eller ind i trætophytten.

Mange tak for forståelse.

Vi anbefaler dig stærkt at købe rejseforsikring gennem en tredjepart

for at dække retreaten i tilfælde af uforudsete ekstraordinære omstændigheder såsom naturkatastrofer, sundhedsproblemer eller ulykker.

Deltagelse og prisen inkluderer ikke nogen form for forsikring!

 

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, bedes du kontakte os.

Vi svarer hurtigst muligt.

Du kan finde flere fotos i galleriet

 • Instagram
bottom of page