top of page
UK.png
DE.png

har du brug for retreat?

kunne du tænke dig...

                                   

       ...at tilbringe et par dage med ro på landet, langt væk fra arbejde, forpligtelser og aftaler, tilbagetrukket midt i naturen? Har din krop og sind brug for en fase med stilhed, afslapning og regenerering? Hvis det er tilfældet, eller du drømmer om en uforglemmelig ferie for dig og dine kære, bedes du gå ud af dit almindelige liv og bare komme til os for at nyde skønheden i et enkelt landliv og blive mere forbundet med naturen.

Måske leder du efter en unik gave som et skattet minde til familie eller venner på grund af deres jubilæum, en festlig lejlighed eller bare som en dejlig overraskelse. Måske er vores gavekort det rigtige til det.

På vores treehouse retreat giver vi oplevelsen af at bo i vores unikke træhus med ekstra luksus og skræddersyede tjenester, som er svære at finde andre steder. Alle måltider og drikkevarer serveres inklusive, så du ikke behøver at shoppe efter det basale, og du får frit sind til dine dyrebare timers samvær. Der er også forskellige inkluderede muligheder for aktiviteter, oplevelser og underholdning.

På denne måde har du ekstra tid til blot at nyde det komplette retreat fra hverdagen med god mad og afslappende aktiviteter. Vi er oprigtige og vil gerne dele vores smukke landliv med dig! Vores mål er at tilbyde dig en vidunderlig oplevelse og uforglemmelig magisk ...

...minder for livet.

læs mere >>>

  • Instagram
bottom of page